Luento- ja keskustelutilaisuudet

Seura järjestää luento- ja keskustelutilaisuuksia mielenkiintoista ja ajankohtaisista arkkitehtuuria koskettavista aiheista. Vuonna 2018 Alvar Aalto -seura järjestää Aalto 120-juhlavuoden kunniaksi Jyväskylän esimerkkeihin painottuvan, yleisölle maksuttoman ”Miten Alvar Aallon arkkitehtuuriperintö elää nykyajassa?” -luento- ja keskustelutilaisuuksien sarjan, jossa tarkastellaan Aallon arkkitehtuuriperintöä ajankohtaisista näkökulmista. Luennot järjestetään Aallon suunnittelemissa, eri aikakausien rakennuksissa, jolloin yleisölle tarjoutuu samalla tilaisuus konkreettisesti tutustua Aallon arkkitehtuuriin.

Alvar Aallon syntymäpäiväjuhla

Alvar Aalto syntyi 3. helmikuuta 1898 Kuortaneella. Aalto-seura on ottanut perinteekseen juhlistaa syntymäpäivää tammi-helmikuun vaihteessa seuralaisille järjestettävän illanvieton tai muun tapahtuman merkeissä. Vuonna 2018 Jussi Jäppinen luennoi syntymäpäivän kunniaksi Aallon vaikutuksesta Jyväskylän kaupunkikuvaan Työväentalon Aalto-salissa.

Sääntömääräinen vuosikokous

Vuosikokous järjestetään kevät-talvella, yleensä maaliskuun lopussa.

Matkat

Seura järjestää vuosittain kotimaan matkan ja ulkomaan matkan. Vuoden 2018 kotimaanmatkalla suunnataan Paimioon ja ulkomaanmatkalla Tarttoon. Edellisten vuosien kohteita ovat olleet esimerkiksi Aalborg, Reykjavik, Viipuri, Varsova ja Pariisi.

Mainokset