Jäsenyys

Jäsenyyttä voi hakea seuran hallitukselta täyttämällä tämä sivun lopussa olevan lomakkeen tai ottamalla yhteyttä seuran sihteeriin (sähköposti alvaraaltoseura(at)gmail.com). Seuran hallitus käsittelee jäsenhakemuksen, jonka jälkeen jäsenen nimi ja osoite liitetään seuran jäsenrekisteriin.

Alvar Aalto -seuran jäsenenä olet mukana tukemassa Alvar Aallon arkkitehtuuriperinnön vaalimista ja tunnetuksi tekemistä sekä arkkitehtuurin ja kuvataiteen vuoropuhelua.

Alvar Aalto -seuran jäsenenä saat jäsenkirjeen noin neljä kertaa vuodessa jäsenen ilmoittamaan osoitteeseen postitettuna, etuoikeuden osallistua kaksi kertaa vuodessa järjestettäville arkkitehtuuri- ja kuvataidematkoille sekä vuosittain jäsenmaksunsa maksaneille postitettavan jäsenkortin, joka oikeuttaa seuraaviin etuihin:

Jäsenedut

Alvar Aalto -museo tarjoaa:

Jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet pääsevät aina Alvar Aalto -museoon, Alvar Aallon Riihitien taloon ja Alvar Aallon ateljeehen ilmaiseksi. Riihitien talo ja ateljee sijaitsevat molemmat Helsingin Munkkiniemessä.

• Jäsenen mukana tulevat vieraat pääsevät puoleen hintaan.
  • Kutsut museon näyttelyiden avajaisiin
  • Museon omasta tuotesarjasta (Alvar Aalto Shop -tuotteet) ja julkaisuista 15% alennus. Museokaupat ovat Alvar Aalto -museossa ja Riihitien talossa.
  • Aalto-museo luovuttaa tilansa maksutta seuran jäsentoiminnan tilaisuuksiin

Tietoa Aallon kohteista: www.alvaraalto.fi

Jyväskylän taidemuseo tarjoaa:

• Taidemuseoon kaksi yhden hinnalla. Eli museon pääsymaksun puoleen hintaan vieraan kanssa sekä jäsenelle että vieraalle.
  • Kutsut taidenäyttelyiden avajaisiin. Jotta kutsut tulisivat ajoissa, pyydetään osoitteenmuutoksista tiedottamaan Anna-Leena Pesosta puh. 014-266 4389 tai anna-leena.pesonen(at)jkl.fi

Tietoa taidemuseosta: www.jyvaskyla.fi/taidemuseo

Jäsenmaksu